GTSF İLKBAHAR PATATES İTİRAZ SÜRESİNİN UZATILMASI

GTSF İLKBAHAR PATATES İTİRAZ SÜRESİNİN UZATILMASI

 

2019 İlkbahar Patates Üretim Döneminde Genel Tarım Sigortası Fon’una beyan edilen İLKBAHAR PATATES alanları için itiraz süresinde gerekli resmi belgeleri temin edemeyip itiraz edemeyen veya itirazlarını yapıp gerekli belgeleri tamamlayamayan üreticiler için 25.7.2019 – 31.7.2019 (her iki tarih dahil) tarihlerinde 5 is  günü daha itiraz açılmasına karar vermiştir.

Askı Listelerindeki Bulgulara itirazı olan üreticilerimiz 31.7.2019 ÇARŞAMBA günü mesai bitimine kadar Genel Tarım Sigortası Fonu’na itirazda bulunabilecektir.

İtirazda bulunmak durumunda olan patates üreticilerinin ne şekilde itirazda bulunabilecekleri Askı Listeleri üzerinde bulunan DUYURU’da belirtilmiştir.  İtirazlar Lefkoşa Merkez’de Genel Tarım Sigortası Fonu’na yapılacaktır.

Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde Askı Listelerindeki bulgular doğru kabul edilecektir. Komite tarafından patates olarak saptanan parseller 2018–2019 üretim yılında münavebe yapılmış alan kabul edilerek tahıl ekilmesi halinde gübre kullanma mecburiyeti aranmayacaktır

 

                        PATATES ÜRETİCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

 

 

 

 

 

                                                                                                     İPEK KIZILDUMAN

                                                                                        GENEL TARIM SİGORTASI FONU

                                                                                                               MÜDÜRÜ

Print
Posted: Tem 26, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: