TARIM DAİRESİ İLE TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNÜN PESTİSİTLE İLGİLİ EĞİTİMİ

TARIM DAİRESİ İLE TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNÜN PESTİSİTLE İLGİLİ EĞİTİMİ

DUYURU
Tarım Dairesi Müdürlüğü ile Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğinde 15-17 Nisan 2019 tarihleri arasında “Pestisit Kalıntılarını Azaltma, Pestisit Uygulama Teknikleri ve Kalibrasyon” konularında bir eğitim düzenlenecektir.

Eğitim, TC Tarım ve Orman Bakanlığı, Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, İlaç Alet Toksikoloji ve Yabancı Ot Bölümü uzmanlarınca verilecektir.

Eğitime, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı dairelerde görev yapan Ziraat Mühendisleri ve Teknisyenler davetlidir.

15 Nisan’daki eğitim saat 10.00’da,16 Nisan’daki eğitim ise saat 09.00’da Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Seminer Salonu’nda yapılacaktır. 17 Nisan’da ise saat 09.00’da Lefkoşa Bölgesi’nde arazi ziyaretleri yapılarak, uygulamalı eğitim verilecektir.

Ayrıca, 16 Nisan 2019 tarihinde Pestisit Kalıntılarını Azaltma, Pestisit Uygulama Teknikleri ve Kalibrasyon eğitimi, tarımsal ilaç satıcılarına ve ithalatçılarına yönelik de gerçekleştirilecektir. Eğitim, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Seminer Salonu’nda saat 13.00’de yer alacaktır. Eğitime tüm tarımsal ilaç satıcı ve ithalatçıları davetlidir.
Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Print
Posted: Nis 11, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: