TARIM VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI ŞAHALİ ULUSLARARASI EURASİA GROWTECH FUARI ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

TARIM VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI ŞAHALİ  ULUSLARARASI  EURASİA GROWTECH FUARI  ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, Antalya’da düzenlenen 18’inci Uluslararası  Eurasia Growtech Fuarı’nın, ödül törenine katıldı.

 

ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödül Töreni ve Ulusal Bitki Islahı Proje Pazarı Ödül töreninde hazır bulunan Bakan Şahali, dereceye girene ödülünü verdi. Ödül törenine Antalya Vali Yardımcısı Ali Taşkın Balaban ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin başta olmak üzere pek çok yetkili katıldı.

 

Ödül töreninde Bakan Şahali’ye Bakanlık Müsteşarı Ercan Sınay, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Cem Karaca, Özel Kalem Veçhi Cezaroğlu ve KKTC Antalya Başkonsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram eşlik etti.

 

Bakan Şahali, geçtiğimiz gün Türkiye’deki en büyük ve en çok katılımcıyla gerçekleşen uluslararası tarım fuarı olan Growtech Fuar’nın açılışına da katılarak, stantları gezmiş ve Antalya’da tarım alanında inovasyon projeleri yürüten kurumları ziyaret etmişti.

 

Akdeniz üniveristesi ile işbirliği geliştirilecek

Bakan Şahali ve beraberindeki heyet, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ile de biraraya geldi.

 

Ziyarette, üniversite ile bakanlık arasında geçmişte yer alan çalışmalar değerlendirildi ve yakın gelecekte başlatılması düşünülen yeni  projelerde işbirliğinin  geliştirilmesi konuları ele alındı.

 

Print
Posted: Kas 30, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: