TARIM VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI ÇAVUŞ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURULUŞUNUN 100. YILI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

TARIM VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI ÇAVUŞ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURULUŞUNUN 100. YILI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Çavuş’un mesajı şöyle:

“Tam 100 yıl…

Türk Milleti’nin destansı bir mücadeleyle kurduğu ve bugünlere getirdiği Türkiye Cumhuriyeti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eseridir.

Kadın, erkek, genç demeden vatan uğruna birçok bedel ödeyerek 29 Ekim 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyet’i dünya ülkeleri arasında yerini almıştır.

Sanayisiyle, tarımıyla, kooperatifleriyle, teknoloji alanında sürekli gelişmesiyle bugünlere gelen Türkiye Cumhuriyeti yıllar içinde gücüne güç katmıştır.

Geçmiş yüzyıla meydan okuduğu gibi gelecek yeni yüzyıllara da meydan okuyacak olan Türkiye Cumhuriyeti her zaman Kıbrıs Türkünün yanında olmuştur, omuz omuza mücadele vermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nden aldığımız güçle, ülkemizin gelişmesi, halkımızın mutluluk ve refahı için çalışmaya bıkmadan yorulmadan devam edeceğiz.

Her zaman gurur duyduğumuz ve gönül bağı ile bağlı olduğumuz Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına ve bugünlere gelmesine vesile olan tüm Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Cumhuriyetimizin yaşatılması ve büyütülerek bugünlere gelmesinde emeği geçen Türk Milleti’ne de şükranlarımı sunarım.

Ne mutlu Türküm diyene

Print
Posted: Eki 28, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: