BAKAN ÇAVUŞOĞLU “ DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR”

BAKAN ÇAVUŞOĞLU “ DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN  HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ülkemizde daha yaşanabilir, daha güzel bir çevre yaratılmasında herkese görev düştüğünü söyledi.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Kaner Şirketler Grubu arasında protokol imzalandı. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kaner protokole imza koydu. Protokolün imzalanması sırasında, Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu hazır bulundu.

 

ADEM KANER VE VEDAT KANER ANI ORMANI OLUŞTURULACAK

Kalkanlı bölgesinde Adem Kaner ve Vedat Kaner Anı Ormanı oluşturulacağını belirten Güliz Kaner,  anı ormanını en iyi şekilde yeşillendireceklerini söyledi. Kaner, ormanların korunması gerektiğini, doğayı korumanın her vatandaşın görevi olduğunu söyledi. Özellikle pandemi döneminde daha çok yeşil alan ihtiyacının arttığını anlatan Kaner, tedbirsizlik veya dikkatsizlik nedeniyle orman yangınlarının çıktığını, bu gibi üzücü olayların yaşanmaması için herkesin bilinçli davranması gerektiğini ifade etti.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: KALKANLI’DAKİ ORMANLIK ARAZİNİN YEŞİLLENDİRİLMESİ İÇİN UZUN YILLAR GEREKİYOR

Bakan Çavuşoğlu, Kaner Şirketler Grubu’nu, Adem Kaner ve Vedat Kaner adına bir anı ormanı oluşturmak amacıyla yürüttükleri sosyal sorumluluk projesinden dolayı kutladı.

Bakan Çavuşoğlu, daha yaşanabilir, daha güzel bir çevre yaratmanın sadece Orman Dairesi’nin veya Bakanlığın görevi olmadığını, bu konuda herkese görev düştüğünü söyledi.

Çavuşoğlu, sorumsuz bir kişinin tedbirsizliği nedeniyle Kalkanlı bölgesinde on binlerce dönüm ormanlık arazinin yok olduğunu, bunun telafisinin uzun yıllar alacağını kaydetti.

Bakan Çavuşoğlu, Kaner Şirketler Grubu’nun güzel davranışı sayesinde bölgenin daha kısa zamanda yeşerebileceğini sözlerine ekledi.

Print
Posted: Mar 31, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:
«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345