LAGUNA’DA BULUNAN ARAZİ, GAZİMAĞUSA BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ’NİN KULLANIMINA AÇILDI

LAGUNA’DA BULUNAN ARAZİ, GAZİMAĞUSA BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ’NİN KULLANIMINA AÇILDI

Gazimağusa Laguna bölgesinde bulunan arazi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın girişimleri neticesinde balıkçılık faaliyetlerinde kullanılmak üzere, Gazimağusa Balıkçılık ve Su Ürünleri Ltd. Kooperatifi’nin kullanımına açıldı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ile Gazimağusa Balıkçılık ve Su Ürünleri Ltd. Kooperatifi’nden Reşat Taşkın Biçmen tarafından arazinin kullanımı ile ilgili protokol imzalandı.

Bakan Oğuz, vermiş olduğu sözler doğrultusunda bir sözü daha yerine getirdiklerini belirterek, kooperatifin ihtiyacı olan hizmet binası ile ilgili sorunun çözülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakan Oğuz, yalnızca kâr ile değil, aynı zamanda değerler ile de işletilen kurumlar olan kooperatiflerin, işbirliği yoluyla ve özellikle birlikte hareket ederek, insanların iş ve refahını doğrudan etkileyen sürdürülebilir işletmeler olduğunu belirtti. Bakan Oğuz, arazinin kullanımının açılmasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Bakan Oğuz,  arazinin kullanılması konusunu anlayış ile karşılayan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’na teşekkür etti. 

Gazimağusa Balıkçılık ve Su Ürünleri Ltd. Kooperatifi adına konuşan Reşat Taşkın Biçmen ise kooperatif olarak kuruldukları günden bu yana üçüncü hükümeti gördüklerine işaret ederek, “Daha önceki ilgili bakanların yuvarlak laflarla icraata geçen bir adımı olmadı. Bakanımız, sorunlarımıza yönelik gerekli girişimleri yaptı ve girişimleri sonucunda, imzalanan bu protokolle sözkonusu arazi kooperatifimize kazandırılmıştır. Burada öncelikle teşekkür edilmesi gereken Bakanımız ve hoşgörü ile bizi karşılayan komutanımızdır. Bir de işlerin yürütülmesini sağlayan gizli kahramanlar, bakanlık çalışanlarına, teşekkür etmek isteriz” dedi.

Print
Posted: Eki 23, 2020,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:
«Mart 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627
2829123
45678910
11121314151617
1819202122
2324
25262728293031
1234567