Dörtyol – Köprü arasındaki dere yatağı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın derelerin ıslahı, taşkınların yol açtığı zararların giderilmesine yönelik başlatmış olduğu çalışmalar devam ediyor
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, gıda güvenliği ve çevre sağlığı konularında üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla başlatmış olduğu eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
Bakanlık tarafından üreticiden alınan çiğ sütün fiyatları yeniden belirlendi. Yeni fiyatlar 1 Ocak 2020 tarihinden itibarenuygulamaya girecek.
21 Aralık 1963, Kıbrıs’ta toplumlararası çatışmaların başladığı kara bir gün olarak tarihe geçmiştir.
Orman Dairesi tarafından getirilen sakız ağacı fidan potlarının bir kısmının içerisinde torfla birlikte toprak olması nedeniyle bu bitkilerin ülkemize girişine izin verilmemiştir.