Gazimağusa Belediyesi’nin karşısında bulunan Çamlık ismiyle bilinen ağaçlık alan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Gazimağusa Belediyesi tarafından imzalanan protokolle 25 yıllığına belediyenin kullanımına verildi.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, kendi özel nedenlerinden dolayı sütünü dökerek eylem yapan Tuzla köyündeki hayvan üreticisi Yusuf Yarseven’i ziyaret etti.
Genel Tarım Sigortası Fonu “Bitkisel Üretim Zorunlu Sigorta Tüzüğü” gereğince muhtelif tarihlerde meydana gelen Sera Fırtına Zararı olan 5 üreticiye 5 ayrı sera için toplam 107,775 TL. tazminat ödenmiştir.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği Başkanı Ali Alioğlu ve Güzelyurt bölgesindeki muhtarları kabul etti.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile görüştü.